Avanzing Collection nih Aidii cu Ngaihthiam Ahal Cang

Home

Avanzing Collection nih online Live in Parborhsung Thawi kongah biachimnak a ngei. Cu lio ah vawleicung hmunkip Laimi nih hmuh khawh le theih khawh ding in Aidii Brand ngeitu Anna sinah ngaihthiam ahal. Sorry tuk asi tiah a ti.

Cu cu zeiruangah dah Anna sinah ngaihthiam a hal ti ahcun, kan itheih buin acungah sualnak kan rak tuah.  Cu sualnak cu amah Aidii nih ahman mi min Parborhsung timi min kan hman mi kha asi. Anna hi athil tuahmi zoh ah upat tlak taktak si tiah achim chih. Avanzing Collection hi ruahnak kau, khuaruat mi asi i, amah hrimhrim hi upat tlak nu asi.

Biak Khenglawt- Edit 2: Aidii Clothing Brand/Line hi,Laimi Chah deuh nak ram kip i Laithilthuam a zuar mi hna nih zuar ve duh ah cun, Aidii company kha pehtlaihnak tuah i, na thilthuam hi ka zuar kho maw tiah nawlhal hau hnga. Aidii he lungtlinnak , minthut nak biakhiah nak neih hnu ah ‘Aidii Parborhsung’ thuam ti in na zuar khawh. Aidii production in a chuak lo mi/ Aidii thiamtak hna nih an tah lomi parborhsung he a khat mi thuam cu, a thawi ai khah zongah Parborhsung tiah auh khawh si lo. A ttuh/adeu ti nak cu si lo nain quality/brand/production line dang in a chuak mi thuam phunkhat tu a si ve tinak a si.

Nan biakhiah nak he a keih ning daan in Aidii nih profit a ei ve lai. Hmailei ah cun tthangcho chin thluahmah usih law, online in thil zuar mi cheukhat zong hi dawrkhaan ah a zuar te ding dirhmun ah van dir uh law, nanmah te nih nan chuah mi brand nan zuar khawh cun midangdang nih chuah mi brand zong kha cawhtthup in zuar khawh a si a zin in an thil na cawk ve lai i amiak in zuar than si peng mi a si ko. Retail/fashion industry timi cu mah tihin a kal.

Atu ah zuar cuahmah mi “parborhsung” thuam hi, nan miak mi Aidii nan pek a hau lo zeica tiah cun Aidii production company in a chuak mi a si lo. Amah belte, Aidii nih taza an cuai khawh hna. Ka idea an fir tiin taza an cuai kho hna lo, ideas hi law nih a khuh mi si lo. Nain ka thilchuah/min mi nih an ni laak i ka business an hnursuan tiah Tehte hmanthlak te hna i put in taza an cuai khawh hna. Kap hnih in biacieh si lai i an tei hna ah cun ai hauh zah liam si lai. Aidii, please trademark your brand/line.

Amin *parborhsung* timi cu copyright nawl a ngei, amah nih aphuah mi bak a si. Kate middleton nih dress a dawh taktak mi ai hruk i nain anih cu $5000+ leeng men bak a si. Zapi or fashion a uar mi nih khan mah a fit te kha an uar tuk. Amah ai hruk mi tak2 cu Alexander Mcqueen ” Black velvet Gown’ asi. Fashion blogger nih mah a dress te kha an uar tuk i zeitindah an tuah tiah cun a outfit te kha i zohchun in amah he a khat ngai mi dress kha a man deng deuh mi an cawk i an ni hruk.

Fashion blogger pawl nih khan siaherh nak he an followers an hromh tawn hna mah outfit am cawk nak website or brand te kha, an post tangah cawk nak link an chiah chih tawn.Mah khakha an tuah mi kha mifir an si lo i cun, mah black velvet gown a zuar tu le a ser tu kha copycat/mifir an si lo. An mah le an customer hoih tein black velvet gown te kha an ser ve mi a si ko nain “alexander mcqueen black velvet gown” tiah amin a si lo, a mui le a pungsan ai khat tak nain min dang te an bunh ve ko zeica tiah cun alexander mcqueen a si fam lo cu teh.

Atu hi Aidii inspired “parborhsung” thuam tiin zuar uh law athawi cu ai khah ko zongah, amin dang te nanmah le nan brand/idea chuah mi min cio bunh u.” Parborhsung thuam” , a sit tiin zuar nak nawl aidii dah ti lo ahohmanh kan nei lo. A cung i example ka laak mi kha cu western fashion umtu ning le ai zulhdawi thlennawn ning a si caah a kau deuh kho men. Lai kokek thilthuam hi, athawi bak kha copy right tuah nak nawl angei lo men lai, i amin “Parborhsung” timi tucu 100%/100% in copyright a tuah khawh.

Aidii brand nih a chuah mi thil hi high end a si ( afawinak cun, givenchy, dolce gabana, valentino alexender mcqueen, alexander rich bantuk mizakip nih hruk khawh lomi designer bantuk a si in ka ruat lai thuam ah cun) mah caah, mah high end designer nih a chuah mi thuam/outfit zoh chih in idea/inspiration nan nei kho nain mah bantuk thuam/outfit nan chuah ve nan zuar tik tu ah khan, amah aidii nih ahman mi thuam min(biana ah “parborhsung”) hmangin , original a si tiah nan ti kho lo i nan ti awk si lo zeica tiah aidii lawng nih mah thuam hi “parborhsung’ tiin auh nak nawl angei.
Aidii hi mirum, celeberity le mi sikho pakhat2 nih hman mi cawkmi designer brand a si i a dang laithil a kan zuar piak mi hna hi mizapi zaran banh phak nan si.

Tahchunnak ah, Keizong jean bawngbi anak pahnih ka neih. Nain pakhat cu levis asi i pakhat cu target a si.😀 fashion ah cun high end le affordable mi a um rai a si.makeup/perfume ti bantuk zongah an um high end le drugstore tiin.Commercial/fashion industry a kal ning dan a si mah hihi cu. Shopping centre pakhat ah dawr tampi an um i, fashion sining zoh in an thilzuar mi style an ni khat dih deuh ngawt.

Witchery ah Trench coat $560 bak si le forever new ah ai khat tak2 mi coat $180 asi. fashion cu a kau tuk a men2 in style/design copyright tuah khawh mi asi lo. khatlei kan chim cun laithuam FASHION lei ah tthancho kan ni thok nak a si. Laithuam hi fashion ngan pi pakhat ah ahung chuak kho.Zeibantuk brand dah kan si le zeibantuk dah ka customer an si ti kha i fian nak a si i hmailei ah cun mah le customer hoih ning in idea tam pi nan chuah thluahmah te ko lai.